LIFESTYLE

Αυτά συμβαίνουν στις ταινίες πορνό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων [εικόνες]

Lifenews

Από οποιαδήποτε οπτική κι αν δεις μια ταινία πορνό θα έχεις πάντα το ενδιαφέρον να μάθεις πως να νιώθουν οι ηθοποιοί, πως αισθάνονται κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, αν έχουν κάποια συστολή όταν γδύνονται και το κάνουν μπροστά σε άλλους ανθρώπους και άλλα συναφή. Μια πρώτη απάντηση σε απορίες τέτοιου είδους έρχονται από την φωτογράφο Σόφι Έμπραρντ που πέρασε 4 χρόνια, από το 2011 ως και τις αρχές του 2015, σε γυρίσματα πορνό ταινιών, φωτογράφιζε όσα συνέβαιναν, κυρίως όταν οι κάμερες δεν τραβούσαν και αποφάσισε να τις εκθέσει στο πλαίσιο του Unseen Festival στο Άμστερνταμ.
Όλα ξεκίνησαν το 2011 όταν η Σόφι βρέθηκε σε ένα swingers party και ήταν η πρώτη φορά που είδε ανθρώπους να κάνουν σεξ μπροστά της. Το βρήκε τόσο όμορφο που σκέφτηκε ότι θα ήταν ιδανικό για το επόμενο φωτογραφικό της πρότζεκτ. Τότε ήταν που γνώρισε τον διάσημο παραγωγό πορνό ταινιών, τον Gazzman και ξεκίνησε την καταγραφή της.
Μιλώντας στο thecreatorsproject.vice.com η Σόφι εξήγησε πόσο επαγγελματικά είναι όλα, πόσο ωραία περνούν στα γυρίσματα όσοι συμμετέχουν και ότι δεν χρειάζεται αυτή η δαιμονοποίηση, μιας και οι ηθοποιοί δεν το κάνουν από ανάγκη, αλλά γιατί τους αρέσει και το θεωρούν το επάγγελμα τους.

 

Young Harlots, Scotland (2012)

The 

Young Harlots, Scotland (2012), Sophie Ebrard. 

Retribution, Portugal (2015)

Young Harlots, Schotland (2012)

Wasted, Los Angeles (2011)

Pussy Galore, Scotland (2012)

Highland Fling, Scotland (2012)

The Cult, Barcelona (2012)

The Cult, Barcelona (2012)

READ MORE

LATEST NEWS